965 53 06 24 - Calle de San Lorenzo, 6, 03829 L'Alqueria d'Asnar, alqueria@lalqueriadasnar.es

Dibujo correfoc 2_MODEl passat 27 de Març es firmà el conveni de col·laboració entre la Generalitat i “l’Associació Cultural Dimonis Rafolins” per a l’organització de cursos de formació de Consumidors Reconeguts com a Experts (CRE).

Aquest conveni es suma als signats pels ajuntaments de Paterna, Alaquàs, la Pobla de Vallbona, Alfafar, Montesa, Aldaia i Turís, així com amb AIDICO, FVAAC, FDDPV, ARMIDAN, Colla de recuperacions extraordinàries de València, Junta Central Fallera, Falla Capuxins  i Amics de la Passetjà de Quart, fent un total de 16 les entitats autoritzades per a la realització dels cursos.

Aquests cursos de formació CRE sorgeixen per a donar compliment a la ITC núm. 18 del Reglament d’articles pirotècnics i cartutxeria, en la que s’assenyala que són requisit indispensable i obligatori per poder participar en les manifestacions festives amb ús d’artificis pirotècnics, tals com la despertà, el correfoc, la passejà i la cordà”.

Amb aquesta iniciativa l’Associació Cultural Dimonis Rafolins es postula com a defensora i garant de les tradicions i la cultura valenciana, facilitant a la gent de la comarca la formació necessària  d’acord a la nova normativa vigent, per tal de poder continuar disfrutant d’aquestes manifestacions festives que tant ens agraden.

 

SAM_0293_2

Pin It on Pinterest

Shares